Maden på Spisehuset folk

Kortet byder på velsmagende fortolkninger af danske klassikere, der inviterer til
samvær, grin og samtaler ved bordene

Spørg din tjener for andre allergener
 (G) = Indeholder gluten    (L) = Indeholder laktose    (V) = Vegetar

børnekort

Dinosaurenes madpakke

I dinosaurenes madpakke får du 4 dinosaurers livretter. (G)(L)
85,-

Archaeopteryx morgenmad
Dinoæg på “græs” med mayo og ærteskud.

Archaeopteryxen er en af de mindre dinosaurer, som minder meget om en fugl. Den lægger æg og lever af insekter og larver. Ved første øjekast, kunne den godt minde om en ørn.

Triceratopsens snacks
Årstidens frugt og grønt samt sprøde insekter.

Triceratops levede i tæt vegetation. Det var planteæder og dens kost bestod primært af palmer, bregner og cykader. Dinosaueren er en af de større og kunne veje op til 13 ton.

Tyrannosaurus Rexensens frokost
Langtidsstegt ben fra vældfærdsgris marineret i børnevenlig BBQ.

T-Rexen var en stor kødædende dinosauer på omkring 7 ton og 13 meter. Dens tænder og bid var kæmpe, og den kunne derfor nedlægge selv de helt store dyr. Det menes, at den levede og jagede alene.

Tropeognathusens favorit
Tunsalat med frisk agurk og ”æble-caviar” og salturt.

Tropeognathus havde hule knogler præcis ligesom fugle, den kunne godt minde om en pelikan i udseende. Den lever både til lands og i luften, og spiser fisk som sin favorit.

Børnebrunch 85,-

Bolle med hjortepølse (G)(L)
Pandekage med bær (G)(L)
Yoghurt med magisk musli (G)(L)
Jordbærsmoothie
Årstidens frugt og grønt

Børn spiser gratis

Gælder fiskefilet serveret med rugbrød, remoulade og friske grøntsager (G), for èt barn i alderen fra 0-5 år, i følgeskab med èn spisende voksen.

Andre børneretter

FiskefiletFiskefilet serveret med rugbrød, remoulade og friske grøntsager (G)

85,-

FOLKS kalvefrikassé med braiseret kalvespidsbryst med årstidens grønt, nye kartofler og sauce med syltet grønt (L)

85,-

Bolle med ost eller hjortespegepølse (G)(L)

25,-

Pølsehorn – Økologisk (G)

20,-

Menu

Brunch Menu

185,-

Brunch

Surdejsbrød og rugbrød (G)
Økologisk Vesterhavsost (L)
Pisket smør (L)
Røget skinke fra Nørre Søby-slagteren
Hjemmelavet marmelade
Yoghurt med hjemmelavet granola (G)(L)
Oksekødspølser fra Nørre Søby-slagteren serveret med FOLKS ketchup
Røræg med friske og bagte tomater (G)
Frisk frugt og bær

Tilvalg

Amerikanske pandekager & hjemmelavet sirup (G)(L)

65,-

Lakserilette af varmrøget laks, syltet fennikel, danske asparges og friske urter (G)

65,-

½ Karamelliseret grapefrugt med vaniljemascarpone og citrusurter (L)  

35,-

FROKOST

Varmt

FOLKS kalvefrikassé 

Braiseret kalvespidsbryst med årstidens grønt, nye kartofler og sauce med syltet grønt (L)

145,-

Sommersandwich

Med grillet vældfærdsgris, spidskål, æble, ramsløgmayo og sprøde svær (G)

125,-

Asparges, rejer og hollandaise

Rå, syltede og grillede asparges, håndpillede svenske rejer, hollandaise og grillet brød (G) (L)

185,-

Fritter

med dip

40,-

Smørrebrød

1 stk. 95,-  /  2 stk. 165,-

 

Gulerod, røg og lakrids

Syltet, bagt og purreret gulerødder, toppet med røget Vesterhavsost og rå lakrids (G)(L)

Høns, trøffel og bacon

Rørt hønsesalat af frilandskylling med sylt, estragon og trøffel. Toppet med syltede kejserhatte og stegt panchetta (G)

Kartoffel, ramsløg og løvstikke

Kartoffelmad med ramsløgmayo, røget salt, frisk løvstikke samt syltet og friteret løg (G)

Laks, asparges og urter

Lakserilette af varmrøget laks, syltet fennikel, danske asparges og friske urter fra vores montre (G)

Sprød fisk, karse og peberrod

Panko paneret fladfisk serveret med karsemayo, råsyltet spidskål og selleri, grillet forårsløg og peberrod (G)

Okse, hindbær og hytteost

Oksetatar vendt med salt, peber og hytteost. Serveret med hindbær, karse og sprød kartoffel (G)(L)

Camembert, solbær og brioche

Camembert frit, smørstegt brioche, solbær og kørvel (G)(V)

Husk, at god håndlavet mad tager lidt tid at lave. Så når der kommer mange gæster samtidigt, kan der opstå lidt ventetid. Vi koger og knokler alt, hvad vi kan, og håber, at det er værd at vente på.

COVID-19: VI PASSER PÅ DIG… og efterlever myndighedernes retningslinjer og forholdsregler

(G) = Indeholder gluten     (L) = Indeholder laktose     (V) = Vegetar

Spørg din tjener om retten kan laves som vegetar, gluten- eller laktosefri