Maden på Spisehuset folk

Kortet byder på velsmagende fortolkninger af danske klassikere, der inviterer til
samvær, grin og samtaler ved bordene.

Spørg din tjener for andre allergener
(G) = Indeholder gluten    (L) = Indeholder laktose    (V) = Vegetar

børnekort

Dyrens madpakke

I dyrens madpakke får du 4 dyrs livretter. (G)(L)

85,-

Grisens morgenmad
Årstidens frugt og grønt ristede kerner og insekter

Grisen er et af de mest talrige husdyr i Danmark og nedstammer fra vildsvinet. Den er omnivor, hvilket betyder, at den spiser næsten alt. Grisen spiser gerne planter, frugt, nødder, svampe, rodfrugter og rødder. Trynen hos grisen bruges til at rode i jorden efter mad.

Løvens frokost
Sprøde kylling vinger med BBQ dip

Løven er den største kat i Afrika. Den lever udelukkende af kød. Løven er et flokdyr og kan fange store byttedyr, som eksempelvis en bøffel, ved at jage sammen. Små byttedyr som fugle og mus fanges også. Det er ofte hunnerne, der jager, men det er hannen, der får lov at spise først. Så spiser hunnerne og til sidst ungerne.

Bjørne snack
Fiskedelle med laks og tyttebær ketchup

Brunbjørnens mad er meget varieret.
Den fanger fisk og små pattedyr, finder bær og honning, graver efter rødder og æder ådsler. Tænderne hos brunbjørnen er tilpasset den meget forskellige føde. Den har skarpe tænder til at skære kød og kraftige knudrede tænder, der kan tygge planter og rødder.

Abemad
Æblekompot, hvidchokolade og crumble

Gibbonaber spiser meget frugt og kan godt lide, når de er meget modne. De vender ofte tilbage til de samme frugttræer og udvælger med stor omhu de bedste frugter ved at smage sig frem. De spiser også planter, blomster og insekter. Dette sker især på den tid af året, hvor frugterne ikke er modne.

Andre børneretter

Fiskefilet serveret med rugbrød, remoulade og friske grøntsager (G)

85,-

FOLKS svinekæber Braiseret og glaseret svinekæber, kartoffel kompot og beder (L).

85,-

Hjemmebagt bolle med ost eller hjortespegepølse (G)(L)

25,-

Pølsehorn – Økologisk (G)

20,-

Økologiske Fritter med dip – kethup eller mayo (G)

40,-

Menu

Dagens menu 225,-

2 STYKKER VALGFRIT SMØRREBRØD
+
ÆBLETÆRTE

Smørrebrød

1 stk. 95,-  /  2 stk. 165,-

Alt vores rugbrød indeholder nødder og gluten.

Vi har glutenfrit rugbrød

Hjemmelavet snaps 45,-

 

GRAVAD LAKS (L)

Laks – cremet kål – dild

KARRY SILD

Vadouvan karry – syltet røde perleløg – vagtelæg

FISKEFILET (L)

Sprød fisk – grillet citron – spidskål

Tilkøb af rejer +50,-

 

SVINEBRYST

Lunt svinebryst – syltet rødkål – crumble af svær

TATAR (L)(G)

Peber mayo – jordskok – syltet løg – gammelknas  

JORDSKOK (V)

Confit – sylt – confiteret chips af jordskok – hasselnød mayo – ristet hasselnød –

Tilkøb af stegt kammusling +50,-

varme retter

SVINEKÆBER (L)– 145,-

Braiseret og glasseret svinekæber, kartoffel kompot og beder

VINTER SANDWICH (G) – 155,-

Åben sandwich med plukket and, syltet rødkål og mayo på confiteret hvidløg

HOTDOG (L)(G) – 95,-

Oksekødspølse fra Nørre-Søby, friskostcreme, rucola, chilimayo, syltede og ristede løg serveres i briochebrød

PERLEBYGOTTO (l)(V) – 135,-

Cremet perlebyg med stegte og syltede svampe. Trøffel og revet vesterhavsost

CREMET FISKESUPPE (l) – 125,-

Serveres med rimmet torsk, fennikel, ørredrogn og dild

salat & sides

FOLKS CHARCUTERI (g) – 145,-
perfekt til at dele

Nordisk charcuteri fra Nørre Søby, rillette på and, sylt og brød

FOLKS SALAT (L) – 125,-

Stegt gedeost, rødkål og beder

POMMES FRITES med dip  – 40,-

Vælg mellem ketchup og mayo

Dessert 75,-

Vanilje panna cotta, puffet ris og kirsebær (G)(L)

Husk, at god håndlavet mad tager lidt tid at lave. Så når der kommer mange gæster samtidigt, kan der opstå lidt ventetid. Vi koger og knokler alt, hvad vi kan, og håber, at det er værd at vente på.

COVID-19: VI PASSER PÅ DIG… og efterlever myndighedernes retningslinjer og forholdsregler

(G) = Indeholder gluten     (L) = Indeholder laktose     (V) = Vegetar

Spørg din tjener om retten kan laves som vegetar, gluten- eller laktosefri